Pari etsii paria homoseksuaaliseen suomalaiset pornotähdet

Rakkautta silti kaikkien syksyyn! Minusta on hyvä että tiedostaa itse, jos ei halua läheisempiin suhteisiin bissejen kanssa. Joskus olen ollut sellaisessa tilanteessa, että minulle on ensin paljonkin flirttailtu naisen taholta, mutta kun olen paljastanut bisseyteni, on kohtelu muuttunut hyvin kylmäkiskoiseksi.

Tuollaiset tilanteet eivät varmaan ole mukavia kenellekään ja jotenkin olisi mukavaa, jos niitä voisi paremmin ennaltaehkäistä. Kasvukipuja uskon kuuluvan ihan kaikkiin suhteisiin.

Jos olet ensimmäinen, olet pioneeriasemassa. Jos et ole ensimmäinen, joudut kohtaamaan eksien luurankoja tavalla tai toisella.

Bissejä karttaville lesboille voitaisiin keksiä jokin ulkoinen tunnus tai vaihtoehtoisesti tunnusta voisivat kantaa ne lesbot, jotka bisset kumppaneikseen hyväksyvät.

Kirjoituksesi perusteella et olisi edes valmis seurustelemaan kenenkään samaa sukupuolta olevan kanssa saati sitten, että olisit oikeasti kiinnostunut kenestäkään samasta sukupuolesta. Kohtelisi kuka tahansa sinua miten tahansa todellisuudessa et olisi valmis millään tavalla seurustelemaan flirttailua ja trollailua pidemmälle. Joten aivan oikein tehty niiltä ihmisiltä, jotka ovat halunneet oikean ja aidon seurustelukumppanin eivätkä pelkkää feikkihahmoa tai trollia.

Se on myös hyvä, että normifiksuilla pelaa itsesuojeluvaisto ja ihmistuntemus edes jotenkin. Voi höpsööntynyt, olet nimimerkkisi veroinen höpöttäjä. Mä luulen, että jos höpötät samoja juttujas livenä, kyse voi olla niistä höpötyksistä eikä seksuaalisuudesta. Annat itsestäsi lapsellisen vaikutelman, kun edes ehdotat merkkejä.

Elämä on kovaa sillälailla, et välillä joutuu torjutuksi. Heteromaailmassa kiinnostava on eri asia kuin naisten kesken kiinnostava. Joku bissejä symppaavakin tai toinen bisse voi torjua sut.

Ja ei kaikki exät tuo luurankoja mukanaan. Ja vielä pioneeri, tää on uus: Osuit naulan kantaan siinä että ihmisellä voi olla vaikeuksia suhteessa siitäkin syystä, että hänellä on aiempia huonoja kokemuksia parisuhteesta.

Sekä sen suhteen, että on kaikille helpompaa, jos kumpikin tietää mitä haluaa suhteelta - vaikka monesti tällaista ideaalitilannetta ei olekaan.

Ja yhtä lailla kasvukipuja ja luurankoja on tietysti lesboillakin. Mutta loppu meni vähän yli ;. Välillä joutuu torjutuksi oli sitten itse bi, hetero, lesbo, homomies, trans tai ihan mitä vaan. Aina kaikki ei johdu siitä, että on bi, hetero tai lesbo tms..

Sinkku lesbo voi torjua toisen sinkkulesbon, binainen voi torjua binaisen, heteronainen voi torjua heteromiehen Pettymyksen voi toki kohdistaa ja syyllistää johonkin ulkopuoliseen, helppoon asiaan ja näin suojella omaa mieltä ja selitellä asian itselleen parhain päin. Aina kaikki torjumisetkaan ei johdu siitä, että on elettyä elämää takana ja huonoja ja hyviä kokemuksia.

Luulen, että jos et osaa turpaasi pitää kiinni livenäkään oikeissa tilanteissa ja oikeissa asioissa etkä osaa etkä välitä ottaa sitä toista osapuolta millään tavalla huomioon tai arvostaa, kunnioittaa ja kuunnella häntä niin olet jo automaattisesti siltä osin monelle ehdoton turn off ihan riippumatta ulkonäöllisistä seikoista ja seksuaalisuudesta. Jos nelikymppinen tai sen yli käyttäytyy oikeastikin noin lapsellisesti niin en ihmettele jos sitä seuraa ei löydy Samaa sanoisin jo parikymppisen kohdalla.

Monelta osin on kyse luonteesta, käyttäytymisestä, samanhenkisyydestä tai sen puuttumisesta, oikeasta hetkestäkin.. No ei sullakaan tuo viestin loppu osunut ihan napilleen kypsyyden suhteen ; Nimittäin aika pitkälle meneviä johtopäätöksiä henkilöstä parin viestin perusteella! Mutta palataan aiheeseen, seurustelisitko binaisen kanssa. En ikinä missään tapauksessa seurustelisi binaisen kanssa! En koskisi pitkällä tikullakaan!!! Totta kai, jos kemiat kohtaa.

Minulla ei ole heitä kohtaan minkäänlaista mielenkiintoa, päinvastoin pelkkä ajatuskin on luotaantyöntävä. Miksi koet bisset luotaantyöntäviksi? Koska he ihastuvat myös miehiin? Yritin kirjoittaa ympäripyöreämmin tuon aiemman vastaukseni, aiheuttaakseni mahdollisimman vähän pahaa mieltä. Mutta kun kerran asiaa kaivat, niin siihen on rehellisesti kaksi syytä: Usein kerrotte, että ette niitä ole, mutta kaiken kuulemani ja näkemäni mukaan totuus on toinen b Mielestäni binainen ei ole "puhdas".

Lisäyksenä vielä, ennenkuin joku kuitenkin tätä vihjaa, niin ei, en ole katkera binaisen jättämä lepakko. En ole koskaan ollut bin kanssa suhteessa, enkä koskaan tule olemaankaan. Miksi binainen ei kiinnostu toisista binaisista? Kertokaapa ja avautukaapa binaiset! Kyllähän sitä kiinnostutaankin, mutta bisset eivät vielä uskalla monetkaan olla yhtä avoimesti kaapista pihalla kuin lesbot ja homot eikä heitä ole siksi yhtä helppo bongata.

No, tulee se bissejenkin aika vielä: Kyllä aika moni binainen on avoimesti kaapista ulkona! Käypä kurkkailemassa suomi24treffeistä, siellä on aika monta avoimesti biseksuaalia naista aktiivisesti hakemassa naisseuraa! Moni vielä heistä vielä tosi nättejä ja kauniita! Miksi et heistä ole tippaakaan kiinnostunut?

Pokaa heitä binaisia, helpompia iskettäviä muutenkin! Ja miksi pitää tulla kaapista jos koskaan ei ole edes ollut kaapissa?! Samoin Qruserista, Facesta, gay-baareista, naisten bileistä, Setan tapahtumista, muista treffipalveluista jne.

Suurin osa bi-naisista todennäköisesti on kyllä varattuja ja useimmiten miehille. Heteroravintoloistakin löytyy avoimesti bi-naisia olevia, samoin vaikka lähimmästä naapurista tai lenkkipolulta! Tämäkin keskustelu pitäisi olla bissepalstalla eikä lesbopalstalla. Itse en ole avoimesti kaapista oleva bi-nainen, koska todellisuudessa olen lesbo enkä bi.

Näin ollen luonnollisesti minua ei löydy bi-naisten keskuudesta. En ole lesbo, joka on kaapissa bisseytensä kanssa, koska aikuisten oikeasti olen täysin umpilesbo ja niin on moni muukin lesbo. Moni saattaa ulkonäön perusteella luulla bisseksi tai heteroksi, vaikka todellisuudessa olen umpilesbo. Moni ex-työkaveri tai tuttava saattaa luulla ulkonäln perusteella heteroksi tai korkeintaan bisseksi.

Ei minulla ole tapana mainostaa yksityiselämän juttuja työpaikoilla olisinpa sitten hetero, bi tai lesbo. Moni tuntematon ihminen puhuu varmasti täyttä perätöntä paskaa. Todellisuus on kuitenkin toinen. Luulisi, että jos kerran kertoo olevansa lesbo niin silloin kuulijankin pitäisi uskoa se.

En ole koskaan kenellekään sanonut ikinä olevani bi. En ole koskaan tuntenut olevani bi enkä koskaan tule tuntemaankaan. En edes haluaisi olla bi. Jos saisi valita olisin joko lesbo tai hetero, mutta en bi.

En ole koskaan ollut kaapissa, mutta ei minulla koskaan ole ollut mitään tarvetta mainostaa suureen ääneen lesbouttani ja itseäni noin muuten. Elän aivan tavallista arkea niin kuin moni muukin, ihan sinkkuna eikä minulla ole edes mikään haku päällä. Monella muullakaan lesbolla ei aina aktiivisesti ole haku päällä. On paljon lesboja, jotka eivät ulkoisesti näytä stereotyyppiseltä lesbolta. No ei kai se nyt bissejä pois sulje, että kyselee lesbojenkin mielenkiintoa?

Tai varsinkaan vainoamista ole, kiesus: Kyllä monet ovat, ja miettivät pitkään kaapista tuloa, kun saadaan kuulla juuri näitä "no ei sulla ees oo mitään ongelmaa ku voit valita miehen" ja "haluat vaan seksihurjasteluja".

Ennakkoluuloja piisaa kyllä sekä hetero- että homoseksuaalien puolesta. Ja moni saa tulla yhä uudestaan ulos kaapista bisseyden suhteen, jos välillä seurustelee vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Kun sehän on yleistä tietoa, että "bisse valitsi lopulta hereouden", jos ei erikseen mainosta, että ihastuu yhä myös oman sukupuolen edustajiin. Tai sitten muuttuu lesboiksi, joka "valitsee lesbouden". Ja mistä toikin tuli, että "bisset on helposti pokattavia"? Ihmisillä vissiin aika tiukat ennakkoluulot bissejen suhteen, kuten ikävä kyllä taitaa olla aika yleistä. En ole oikein tutustunut treffipalstoihin, mutta kiitos vinkistä! Joo, itsekin olen nähnyt tilastoja, että bisset on suurimmaksi osaksi suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Kun se vaan on ikävä kyllä edelleen helpompaa tulla leimatuksi heteroksi kuin lesboksi. Öö, miten nämä tapaamasi ihmiset ovat olleet ravintoloissa ja muualla avoimesti bissejä?

Kertovatko suureen ääneen, että ihastuvat molempien sukupuolten edustajiin? Sehän ei kerro ihmisen todellista suuntautumista, mitä hän vaikka baari-illoissa kokeilee. Kyllähän tämä keskustelu selvästi kuuluu kai lesbopalstalle, kun lesbojen mielenmaailmasta on kyse? Mulle on täysin ok, että olet lesbo ja ylpeä siitä.

Oletko saanut kuulla ihmisiltä että eivät usko että olet lesbo tai väittävät bisseksi? Luulen, että suurella osalla bisseistäkään ei varmaan ole haku päällä. Tuskin kukaan niin olettaa lesboista kuin bisseistäkään? Vaan meissäkin on yhtä lailla parisuhteellisia kuin heteroissakin. Itsekin olisin mieluummin hetero tai lesbo, se olisi niin paljon helpompaa kuin tämä ennakkoluulojen ristituli sekä hetero- että homoseksuaalien taholta Mutta bisse olen enkä muuksi muutu, vaikka nuorempana yritin: Suomi24Treffit on täynnä nättejä ja jopa kauniita binaisia.

Miksi siis binaiset ja erityisesti nim. Höpsööntynytkään ei näytä olevan oikeassa elämässä millään tavoin kiinnostunut ottamaan kenenkään oikeasti yhteyttä ei etenkään binaisiin , kiinnostus lähinnä suuntautuu lesbopalstan trollailuun, satuiluun ja lesbojen yksityiselämän uteluihin ja tietojenkalasteluun kuin vieraan vallan agentti konsanaan.

Miten niin binaiset ja minä erityisesti? Missään muussa ketjussa en ole edes käyttänyt tätä nimimerkkiä, enkä ole missään ketjussa häiriköinyt tai ahdistellut ketään. Ennemminkin sinun väitöksesi ja kilometriviestit yksityiskohtiin menevistä syytöksistä lähentelevät välillä kunnianloukkausta, mitä olen seurannut.

Myös naurettavaa väittää, että binaiset yleisesti olisivat ahdistelijoita. Et taida edes tajuta kuinka suvaitsematon olet. Tai varmaan et tajuakaan, kun väität myös, että kaikki miehet ovat raiskaajia tms. Kyllä minulle binainen kelpaa, ja toisaalta taas kaikki lesbotkaan eivät kelpaa, kuten eivät kaikki heteromiehetkään ; Kyse on mausta ja kemioista, ei siitä että kaikki ihmiset tai ei kukaan jossain ryhmässä kelpaisi. Jos lähdet katsomaan rikostilastoja niin kyllä siellä ihan selkeästi miehet ovat enemmistönä niin raiskauksissa, pahoinpitelyissä, murhissa, tapoissa, huumetuomioissa jne.

Aika harva nainen kuitenkaan lähtee esim. En ole väittänyt, että kaikki miehet vaan suurin osa miehistä. Etkö ymmärrä lukemaasi vai tahallaanko ymmärrät väärin? Samoin homoseksuaalisuus ei ole sama asia kuin biseksuaalisuus ihan samoin kuin kaikki sana ei tarkoita samaa kuin suurin osa. Musta ei ole sama kuin harmaa eikä keltainen tarkoita valkoista. No sekin aika paksua, että suurin osa miehistä olisi kuvaamasi kaltaisia en jaksanut kahlata takaisin päin että mikä oli tarkka sanamuotosi, kun viestisi ovat niin rönsyileviä.

Koska jo ihan tilastojakin katsomalla, ei ole. Kukaan ei kai ole väittänyt, että homoseksuaali on bisse? Yksi räikeimpiä valheitasi tällä palstalla on, että väität ettet ole paljoakaan tai hyvin vähän olet kirjoitellut biseksuaalisuuteen liittyviä viestejä. Jokainen kuitenkin voi tahollaan lukea kuinka monta bissekirjoitusta olet pelkästään tämän illan ja yön aikana kirjoitellut pelkästään lesbopalstalle ja tuskinpa se tähän jää. Jankkaat ja väärinymmärrät tahalleen ja vääntelet tekstejä ja taas jankkaat ja jankkaat.

Tätä bissetuputtamista on jatkunut viime toukokuun puolesta välistä tähän päivään saakka, kuinka kauan ajattelit vielä jatkaa? Mitä noin niin kuin yrität viesteilläsi saada aikaan? Ei ne lesbot siitä bisseiksi muutu, ei vaikka kuinka jankkaisit. Ei ne lesbot myöskään ota sinun tyrkyttämiä äijiä, ei vaikka kuinka jankkaisit ihmiskauppa.

Minäkään en suostu toimimaan enkä feikkaamaan kaappibisseä enkä bisseä, koska olen homo. En myöskään suostu toimimaan minkään bisseyden mannekiinina, vaikka kuinka jankkaisit. En myöskään suostu mihinkään kulissiliittoihin miesten kanssa ikinä. En myöskään suostu ottamaan mitään bisseämmää tai lepakkoämmää feikkaavaa heteroa. Huvittavaa nähdä milloin oikein lopetat tuon jankkaamisen? Luuletko tosiaan, että olisin jotenkin kaapissa oleva bi ja jankkaamalla saisit esiin bisseyteni?

Luuletko, että oikeasti homonaisia ei ole olemassa? Palataanpa takaisin ketjun alkuperäiseen aiheeseen, kun palstan vakisaarnaaja on saanut sanansa sanottua. Vakisaarnaaja taitaa kyllä löytyä sieltä päin.

Jatkuvasti teet aloituksia uudelleen ja uudelleen, niitä samoja, joissa aina kyselet, että kelpaako bi tai sitten mainostat biseksuaalisuutta LESBOpalstalla.

Ei kelpaa bi, ei kelvannut 20 vuotta sitten, 10 vuotta sitten, viikko sitten, tänään eikä huomenna. Mitä enemmän näitä bituppuutuksia raapustelet, sitä negatiivisemmaksi muuttuu ihmisten käsitys biseksuaaleista ja sitä enemmän saat paskaa niskaasi.

Eikä tervejärkinen ihminen kysele palstoilla kelpaako vai eikö kelpaa vaan menee, tekee, elää ja kokee! Edelleen umpilesbo ei muutu biiksi, ei muuttunut 20 vuotta sitten, 10 vuotta sitten, viikko sitten, eilen, tänään, huomenna tai 5 vuoden päästä! Jatkuvasti en ole tehnyt uusia aloituksia mistään aiheesta, saati tästä Ja ehkä moni bi kokeilee täällä kepillä jäätä, kun noita aika negatiivisia, ennakkoluuloisia ja bifobisiakin asenteita saa välillä kuulla ihan kasvokkainkin. Ei se kysely ole avoimilla anonyymipalstoilla kielletty.

Mene sinä ja elä ja tee elämääsi tämän palstan ulkopuolella, jos kaikki täällä mielestäsi kyselee vääriä asioita ; Mikä sinut muuten muuttaa bisseksi, jos seurustelet bissen kanssa? Kai edelleen olet lesbo, jos vain naiset kiinnostaa? Typerintä ovat nämä epävarmat omat egonsa pönkittäjät, jotka ovat hyvin huomionkipeitä, jotkut jopa sairaalloisen huomionkipeitä. Se kertoo siitä, että on hyvin huono itsetunto ja eikä luota itseensä eikä omaan viehätysvoimaansa.

Sellaisen ihmisen kanssa, joka on hyvin epävarma itsestään, kerjää kerjäämällä hirveästi huomiota, ei luota itseensä millään tavalla eikä luota omaan viehätysvoimaansa on erittäin vaikea seurustella hyvin monesta eri syystä.

Yksi niistä monista syistä on myös se, että epävarma ihminen helposti joko ajautuu huonoon seuraan ja tai hakee jatkuvaa hyväksyntää ja huomiota jopa pakonomaisesti, mikä saa helposti tällaisen ihmisen juoksemaan vieraissa ja valehtelemaan jatkuvasti. On myös äärimmäisen raskasta olla sellaisen kanssa, jolle kaiken aikaa pitää vakuutella, että kyllä sinä kelpaat tuollaisena ja jatkuvasti kehumassa ja imartelemassa ko. Sairaalloisen huomionkipeä ihminen on myös paitsi hyvin ärsyttävä, mutta myös nostattaa myötähäpeän tunteen kanssaihmisissä sekä myös suoranaisen häpeän tunteen; sellaisen kanssa ei edes kehtaa missään oleskella kun ei tiedä mitä sammakoita seuraavaksi päästää suustansa tai järjestää jonkinlaisen draamakohtauksen huomionkipeydessään.

Jostain kumman syystä kirjoitat ja syyllistät bifobisuudesta, mutta samalla korostat omalla toiminnallasi biseksuaalien olevan hyvin huomionkipeitä, hyvin yksinkertaisia joille ihan normaalitkin asiat pitää vääntää rautalangasta , ihastuvat ihan kehen tahansa tuntemattomaan, nuoleskelevat ihan ketä tahansa tuntematonta netissä, ovat varattuja, jotka samalla vähintäänkin haaveilevat pettämisestä elleivät muutenkin petä ja valehtele Myöskin homoseksuaalien vääntäminen ja kääntäminen biseksuaaleiksi on homoseksuaaleille hyvin loukkaavaa.

Ikään kuin ulkopuolisella, tuntemattomalla ihmisellä on lupa määritellä jokin ihminen ulkoisen olemuksen perusteella biseksuaaliksi ja levittää tätä valhepropagandaa. Mitäköhän homomiehetkin tykkäisivät jos heitä kutsuttaisiin ja kohdeltaisiin virheellisesti joka tilanteessa biseksuaaleina eikä homoseksuaaleina, vaikka kuinka homoseksuaalisuus olisi tehty selväksi? Entä jos miestä kohdeltaisiin joka tilanteessa virheellisesti ja tarkoituksella naisena eikä miehenä? Entä jos joka tilanteessa sinkkunaista kohdeltaisiin ja kutsuttaisiin rouvana?

Tai entäpä jos virheellisesti ihmiset kutsuisivat jotain tuntematonta miestä sinun poikaystäväksi tai aviomieheksi, vaikka et tuntisi koko ihmistä? Suurin hyötyjä töstä tietenkin olisi valtio ja Kela, saisivat pienennettyä tukia kun sinkulla olisikin jokin kulissimies, jota itse ei edes tunne ja jonka kanssa ei ole koskaan jutellut. Kaikki lesbot eivät onneksi näin käyttäydy, kuten tälläkin palstalla on todistettu.

Minulla ei ole mitään ongelmaa oman itseni suhteen sitten teini-iän, siksi uskallankin olla avoimesti bisse niin avoimesti kuin anonyyminä nyt ollaan myös täällä lesbopalstalla.

Siitäkin huolimatta, että täällä olisi helpompi esiintyä lesbona. Se ei mielestäni ole "kelpaamisen vakuuttelua", jos kysyy lesbojen kokemuksista bissejen kanssa seurustelusta? Etkö vähän vääristele sanojen merkityksiä? Kirjoitan bifobisuudesta siitä syytä, että sitä elämässäni kohtaan, ja yleensä bifobisuudesta kärsivä ei sitä edes itse tiedosta.

Se ei ole syyllistämistä, että totean, että bifobiaa tulee vastaan silloin tällöin. Se oli vain perusteluni sille, miksi moni bisse ehkä valitsee sen suhteen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa eikä oman. Eikö se jos mikä ole huonoa itsetuntoa, että heti kokee syylistämiseksi, jos joku edes mainitsee omista vastoinkäymisistään sinua niistä syyttämättä?

Kukaan ei mielestäni ole tässä ketjussa väittänytkään, että lesbot on bissejä, vai? Ei se ole bifobisuutta, että bi valitsee mielummin miehen kuin naisen. Sinunkin teksteissä esiintyy paljon homofobiaa esim. Tulet jankkaamaan lesbopalstalle kuukausiksi vain biseksuaalisuudesta ja näin ollen ohitat täysin palstan aiheen.

Tahalleen poljet lesbojen oikeuksia! Teet lukemattomia aloituksia biseksuaalisuudesta nimenomaan lesbopalstalle, tahalleen! Vähättelet ja ohitat palstan aiheen eli lesbouden ja jankutat jankuttamistasi biseksuaalisuudesta lesbopalstalla. Se jos mikä on homofobisuutta.

Ymmärtän kyllä, että Saksassa on päätetty nostattaa biseksuaalisuutta ja heidän oikeuksiaan, mutta ei se niin käy, että tallomalla homoseksuaalien oikeuksia ja vähättelemällä lesboutta ja lesboja tai puhumalla lesboista biseksuaaleina jotenkin bissejen ihmisoikeudet nousisivat! Sitä paitsi vaalit ovat jo ohi, ei tätä aihetta enää tarvitse mainostaa, eihän!? Et siis edes tiedä mitä voisi luokitella bifobiaksi. Odotettavissa, bifobia on monelle täysin näkymätön asia.

Esimerkkejä bifobiasta vihamielisistä ja syrjivistä asenteista aiemmista tämän ketjun viesteistä. Jos olet samansukupuolisessa suhteessa, olet muiden mielestä homo, jos eri sukupuolen, olet hetero. Biseksuaalisuus katoaa näkyvistä niin homoilta kuin heteroilta, ja silti homoseksuaalit kokevat ongelmalliseksi, että heitä voisi joku vahingossa luulla bisseksi eikä toisin päin bisseyden pelätään "tarttuvan", tai olisi häpeä jos homoseksuaalina itseään pitävä tunnistaisikin bipiirteitä itsessään.

Minulle kelpaisi ehdottomasti bi-nainen. Se saattaisi olla jopa sillä tavalla paras ratkaisu, että oltaisiin tosi voimakkaasti samassa veneessä. Minulle kelpaisi tietenkin myös lesbo, JOS hän hyväksyisi bisseyteni ja jos meidän välillä lentelisi kipunoita. Näitä lesbojen bi-vastaisia juttuja lukiessa olen alkanut ajattelemaan, että annan bisset hyväksyville lesboille paljon bonuspisteitä. Eli tykkään heistä vielä vähän enemmän ja enemmän ihan vaan sen vuoksi, että he ovat suvaitsevaisia.

Yksilötasolla tämä tarkoittaisi sitä, että rakastaisin omaa lesboani enemmän ja antaisin päivittäin bonussuukkoja ihan vain siitä syystä, että hän huolii minut bisseydestä huolimatta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jollain mystisellä tavalla saattaisin rakastaa lesborakasta jopa enemmän kuin bi-rakasta ihan vain sen vuoksi, että kyseessä olisi ehkä jollain lailla vähän vaativampi suhde mm.

Saa nähdä, pääsenkö koskaan bonussuukkoja muiskuttelemaan Sen verran reippaasti oot itsestäsi syystä tai toisesta ulos antanut ettei sun bi-uteliaisuuden hyväksyminen todennäköisesti oo ainut este jotta pääset niitä bonus-suukkoja edes female bissen kanssa jakamaan. Naisen näkökulmasta vaikutat aika äijältä kuitenkin. Hei mysteerityyppi, mä olen vielä hereillä, enkä saa varmaan untakaan, kun niin ikävöin yhtä Ihanaa. Voisinpa mä pyytää sen Ihanan työnsä puolesta kahden kesken kahville, mutta ei se varmaan ole mahdollista.

Mä olen taas tänään tuijotellut Ihanaista Facebookista. Katselen hänen silmiään, jotka ovat niin söpöt ja nenäänsä joka on niin jalo. Näkisinpä unta siitä Ihanasta Naisesta. Olisi kivaa, jos me taas pussailtaisiin mun unessa. Voe jestas sentään näitä keskusteluja..

Mutta siis alkuperäiseen kysymykseen, todellakin voisin seurustella bi-naisen kanssa olen lesbo. Itseasiassa koen sen ainoastaan plussana sillä bi: Niin varmasti kun olet mies ja bi.

Ei kun se on se heteroäijä, joka feikkaa olevansa bi, ahdistelee homonaisia ja tivaa niiltä, että ootko bi. Ois ihan huippua tollanen bi nainen. Miksi binainen olisi huippu? Oletko menossa haastateltavaksi Hesariin vai teetkö Iltasanomiin juttua aiheesta? Luulisi, että oikeasti aitoa biseksuaalia olisi kiinnostanut edes kurkata treffipalstalle, mutta ei Ihan vaan kiinnostaa yleinen mielipideilmapiiri: En ole hakemassa seuraa tästä ketjusta, tuskin kukaan muukaan.

Jotenkin aika ikävää lukea näitä mustavalkoisia kommentteja A. Luulin meidän päässeen hieman pidemmälle. En jaksanut lukea tosin kaikkia kommentteja, mutta jos joku lukee tämän, kehotan lukemaan joka sanan huolella, eikä tekemään johtopäätöksiä, joita ei ole.

Itse sain juuri pakit, hieman itseäni iäkkäämmältä naiselta, kun olin rehellinen. Kerron myös erottelevani seksin ja tunteet. Koska abstraktit käsitteet eivät vaan avaudu minulle, en pysty määrittelemään rakkautta konkreettisesti; " Tunne, joka pitää tuntea, että toinenkin voi tuntea tunteesi" Seksi, se taas on helposti ymmärrettävää. Seksiä harjoitetaan yhdessä sellaisen ihmisen kanssa, jonka seurassa on hyvä olla ja viihtyy.

Myös turvallisuuden tunne toisen kanssa on tärkeää, kun ollaan intiimiasioiden parissa. Seksiä harjoitan sellaisen ihmisen kanssa, joka em. En tunne itseäni mitenkään erikoisesti naiseksi, vaikka olen täysin määritelmän "femme" mukainen. Olen kokenut nuorena seksiä, jopa itseäni paljon vanhemman pariskunnan kanssa. Mieheltä sain hyvää seksiä viimeksi vuonna Sen jälkeen olen ollut kahden eri miehen kanssa, joista ei sen enempää, no feelings at all.

Naisten kanssa minulla on ollut jopa vuosia kestäneitä suhteita. Tällaiset toisten tekemät määritelmät voivat olla todella masentavia. Olen kuitenkin aikoinani toiminut hyvinkin aktiivisesti queer-yhteisössä kulttuurintuottajana. Eikö olisi parempi, ettei mietittäisi: Kyllä lesbotkin pettää ja hetero pettää liki aina? Miksi ei voida olla tyytyväisiä siihen, mitä kulloinkin on?

Kuvailusi kannalta olet bi, koska olet nauttinut seksistä miehen kanssa, mutta oletettavasti siis myös naisten kanssa. Korostan sanaa nauttinut siis tuntenut oikeasti mielihyvää, kiihottunut siitä.

Ja jos niitä miehiä kerta on ollut useampia, joista todella on itse kiihottunut niin ihan selkeästi siis bi tai bi, joka ei halua myöntää itselleen tai muille, että on bi. Ehkä valehtelemalla olevansa lesbo saa enemmän naisia? Ehkäpä se valehtelu paljastuu kuitenkin jossakin vaiheessa. Tässäkin tilanteessa taas tulee esiin valehtelu!

Edelleen vuonna jos on femmelesbo niin aina saa kuulla olevansa bi tai kaappibi. Niin livenä kuin netissä. Käytännössä siis sellainen, joka ei halua luokitella itseään, mutta toisaalta tunnustaa nauttivansa miehen sekä naisen seurasta on bi. Hän ei vaan jostain syystä halua sanoa sitä.

Sitten taas joku järjen jättiläinen luulee, että kun yksi ihminen on tällainen, niin kaikki muutkin ovat. Mikäs siinä muutenkin on, että aina ne bi naiset korostavat olevansa uskollisia, mutta aina sieltä paljastuu sitten pariskunta, joka haluaa kolmatta pyörää useimmiten vielä joku keski-ikäinen äijä , varattu nainen miehelle, joka haluaa vähän säpinää ja seikkailua jne. Aina hoette kuinka bifobisia ja ennakkoluuloisia olette, mutta aina sieltä kuitenkin paljastuu se hyvin paljon valehteleva, feikkaava ja pettävä nainen tai miesnaispariskunta, joka etsii naista.

Aina myös haette älyttömästi itsellenne huomiota ja käyttäydytte hyvin epävarmasti. Yhtenä esimerkkinä valehtelusta tämän neiti b: Hän väittää, että hän ei paljon mitään tänne kirjoittele, mutta silti palsta täytty kaikista hänen kirjoituksistaan. Sitten kaivelemalla kaivelette vastauksia ja kun ystävällisesti sanoo niin se ei kelpaa, vain yhdenlaiset vastaukset kelpaavat. Entä jos vastaisikin tivaamiseenne oikein tökerösti ja epäystävällisesti kun ystävällinen sana ei kelpaa?

Sitä ilmeisesti haluattekin niin saatte sitten syyttää vihakirjoituksista netissä. Ihan tutkittu tosiasia on, että ihmisen seksuaalisuus muuttuu useinkin iän karttuessa. Jos nainen on esim. OLLUT avioliitossa miehen kanssa ja saanut lapsia, niin hän on loppuikänsä bi?

Vaikka hän ei enää tunne mitään vetoa miehiin, missään muodossa ja elää parisuhteessa naisen kanssa? Sanoisin, että vain täysin queer-kulttuuria tuntematon tai hyvin nuori voi näin väittää. Nämä asiat kuitenkin ovat lähes aina kahden ihmisen välisiä. Vai onko tässä kyseessä jokin netin small talk, sillä ei viikonlopun hlbt-menossa kukaan ensimmäiseksi ala kyselemään mitään tällaista. Kiinnostus toiseen herää jostain aivan muusta, kuin lokeroinnista.

Muistan miten tutuissani oli aikoinaan hetskupari, jonka miehelle eräs rekkis tokaisi: Työelämässäkin työkaverit ovat kuiskutelleet minun olevan bi, vaikken ole. Useimmiten ihan ensimmäisenä vielä. Osa tulee tivaamaan ammattia ihan ensimmäisenä. Sitten se on hyvä erottaa toisistaan, nainenhan voi olla miehen kanssa monesta eri syystä.

Seksiäkin voi harrastaa täysin tuntematta mitään, kiihottumatta ollenkaan, tuntematta ollenkaan mielihyvää erilaisista syistä esim. Jos on joutunut hyväksikäytetyksi tai feikkaa syystä tai toisesta niin se on aivan eri asia kuin se, että tuntee oikeasti todella mielihyvää, intohimoa, kiihottuu.

Moni nainenkin ja mies feikkaa sängyssä heteroliitoissaan syystä tai toisesta. Joku voi feikata kun on väsynyt tai rakastunut toiseen, kolmas tunteekin salaa vain ja ainoastaan samaan sukupuoleen vetoa.

Se, että joku on heteropari ei vielä kerro yhtään totuutta. Se voi olla kulissiliitto, järkiliitto, rahan tai statuksen takia solmittu, silmänlumetta, se voi olla pakkoavioliitto, järjestetty liitto, liitto, jotta pääsee uuteen maahan asumaan tai sitten ihan ihka oikea rakkausliitto, lööppilehden maksama liitto tuo julkisuutta ja ehkä pikkasen rahaakin tai vaikkapa Ensitreffit alttarilla-tyyppinen liitto, jossa vasta tutustutaan siihen toiseen ihmiseen jne.

Mies ja nainen voivat olla naimisissa harrastamatta ollenkaan seksiä tai mies tai nainen voi feikata täysin kaiken syystä tai toisesta. On olemassa juttuja, jotka saavat virtaa yksityisyydestä. Etkö sä toivo, että julkeassa maailmassa säilyisi joitain omia juttuja? Tällä jutulla on tietty kuluttajakunta, mutta ehkä tätä asiaa on viime aikoina liikaakin tuputettu. Lehteä ei tartte tilata ja telkkarin voi laittaa kiinni.

Jokaisen kannattaisi ainakin kokeilla yksinään kotona masturbaatiota, jos ei ole koskaan sitä tehnyt. Jos ei tiedä, miten toimii, voi olla vaikea kertoa siitä toiselle. Seksuaalisuus on kova poveri. Se johdattaa pikkukundia sen turkoositakkisen tytön luo, jolla on ne ihanat vihreät silmät, ja panee tytöt liimaamaan bändipostereita seinälle ja unelmoimaan.

Se on uusi, makea aisti. Sen jalostamiseen ei tarvita mun mielestä yhtään mitään, kyllä se sieltä esiin purskahtaa, ATV: Ei teinien tarvitse katsoa pornoleffoja. Mutta seksistä voisi puhua jonkun muukin kuin omasta nuoruudestani tutun terveydenhoitajan kanssa, jolle seksi edusti kauhuja ja tauteja.

En tiedä, kuinka paljon valistus on parantunut. Mun mielestä sairaudet ovat ainoita juttuja, joista kannattaa tyyppejä muistuttaa, koska ikävät jutut ovat just niitä, jotka eivät tule mieleen silloin kun pitäisi. Kyllä tyypit löytävät seksin hauskuuden. Sitä paitsi, aika harvasta tulee pornonäyttelijä. Miten hyvin pornolla elää?

Aion jäädä alasti työskentelystä eläkkeelle vuotiaana. Jos visioni kelpaavat ihmisille, niin tulen käsikirjoittamaan, tuottamaan ja ohjaamaan leffoja.

Ja koska olen kuvataiteilija, aion myös maalata. Raha ei mua kiinnosta. Se on tylsä asia. Se voi helpottaa arkista toimintaa, mutta se ei ratkaise yhtään mitään. Elämässä pitää olla muutakin sisältöä kuin kahiseva. Tämä on vaikea ala. Tässä asettaa itsensä alttiiksi nimittelylle ja halveksinnalle.

Tämä on elämää jatkuvassa rikkimenon vaarassa. Tuskinpa tällaista asiaa voi yleispätevästi mennä sanomaan edes biseksuaalina ja taidemaalarina. On ihmisiä, jotka pitävät homoseksiä esteettisempänä. Myöskin löytyy varmasti biseksuaaleja ja taidemaalareita, jotka pitävät homoseksiä kauniimpana. Kyse on vain siitä, miten esteettisyys rakennetaan. Rakel vain haluaa pitää pornoelokuvissa heteromiehille suunnatut lesbokohtaukset, koska ne myyvät.

On tosi mukavaa, että on olemassa noinkin selväjärkisen oloisia naisia, jotka tykkäävät pistää itseään julkisestikin likoon seksiasioissa, muutenkin kuin seksikielteisessä mielessä. Harmi, että niin harvat ovat noin avoimella tasolla, tai edes lähellä sitä, eli partneria etsiessä latu on loputon, koska niitä seksiä häpeäviä, sängyssä "kuolleita lahnoja" on edelleen enemmistö.

Olen joskus todella suhtautunut Liekkiinkin vähä epäluuloisesti, pitäen häntä vähä bimbona, mutta fiksu nainenhan siellä oli: Ja todella hienoa että hän itse vielä kommentoi kirjoituksia ihan itse.

Ja näin naisena voi sanoa, että on paljon mukavampi katsella niitä naisten tekemiä leffoja kuin ATV: Elämä on elämisen arvoista. Seksi geeneissä ja luonteessa asuva taivaallinen lahja, "Kullan hohdetta,siniliekki ja sydåmmen hehku" Kaunis ja oleellinen osa henkistä lihaa ja verta,ihmistä..

Rakkaus ja ystävyys eivät tunne paheksuntaa, vaan yhteistä, elämän antamaa mahdollisuutta saada palvoa puhdasta nautintoa. Rakel kunnioitan itsetuntoasi kuten omaani , elämä on annettu kaikille, rehelliset ja vilpittömät, luontaisen rohkeat avoimet erottuvat joukosta. He ottavat saadun ja jakavat annetun, sulostuttaen risteyksiä suvaitsevilla teoilla, ajatuksilla tienviittoina elämää täydentäville alkulähteille, siellä on voima ja intohimo , muutos, eteenpäin, siellä saa tuntea jatkuvuutta, silloin elää ja elämä on valmis antamaan lisää itsestään mielenrauhaa,rakkautta sen loputtoman jumalaisissa muodoissa Lovesexporn dont mix with war,fear or politics P.

Mielestäni Raakel suhtautuu asiaan, juuri kuten itse kuvittelisin suhtautuvani, eli ammatimaisesti. Aikuisviihde tai porno on verrattavissa mihin tahansa mainontaan tai markkinointiin. Hyvin tuotteistettu , on hyvin tehty ja aivan kuten markkinoinnissa hyvän ja huonon ero on siinä onko se tehty sydämellä. Rakastelu onkin sitten asia, jota voi harrastaa sen ihmisen kanssa josta välittää.

Huvittavaa, miten tämä nykyajan moralisointi joissakin foorumeissa vaikuttaa ihan viktoriaaniselta. Pornoa kritisoidaan julkisesti ja kuitenkin sitä kulutetaan enemmän kuin koskaan. Täysin toinen asia on se että kielettyjen nautintojen parissa tuppaa aina liikkumaan rikollisia ja muuta paskasakkia. En esimerkisi ymmärrä, miten jotain "pornokeisaria" idolisoidaan, vaikka se kuuluisi häkkiin.

Onko oikeasti niin ettei pornoa voi harrastaa rehellisenä liiketoimintana, vai onko syy mahdollisesti se että ala vetää puoleensa normaalin yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella eläviä?

Rakelhan oli oikein hyvä ja suloinen Hytösen showssa. Ei ole selvästikään tyhmä nainen ja kunnioittaa miehiä. Puhuu suoraan ja näyttää aidolta. Mitä muuta toivoisitte omalta vaimoltanne? Minusta hän on alalle jopa liian älykäs, mutta ehkä siellä onkin älyäkin hyvä olla.

En pidä Rakelista yhtään. Pornostaran panokouluakin katson ainoastaan Lassin takia, ja sekin on hankalaa, kun Rakelin riippurinnat hytkyvät joka kuvassa. Ja kamala "posliini", huonosti ajeltu. Mikä saa ihmisen kuluttamaan päivästään tuntikausia jopa koko päivän netissä? Etsien aina vain uusia pornosivuja ja siinä sivussa chattaillen. Kuinka ihmeessä joku voi saada kicksejä koneen kanssa paskan jauhamisesta?

Onko realistisia ajatuksia enää kenelläkään seksistä ja uskollisuudesta? Eikö oma kulta enää riitä? Tulkaa mukaan, kaikki, yhdessä saavutamme enemmän! Ihmiset kutsuvat pahuutta hyveeksi ja kunniaksi, petosta kohteliaisuudeksi. Kun pystytään matkustamaan maailman ympäri ilman hevosta, tulee maailman loppu.

Myös naiset haluavat pukeutua joka päivä eri tavalla. Yhtäkkiä lyhyttä ja yhtäkkiä pitkää. Lopulta he menevät ulos jopa miesten asuissa ja heillä on niin monta erilaista värisävyä, että ihmetyttää.

Naisilla tulee olemaan lyhyeksi leikattuja hiuksia, hieman myöhemmin hiukset saatetaan taas kihartaa oudosti, joka päivä eri tavalla. Mitä he pitävät tänään yllään, heitetään jo huomenna pois tai muutetaan toisenlaiseksi.

He paljastavat alastoman ruumiinsa miellyttääkseen miehiä. Yhä huonommat ajat lähestyvät, kun naiset sonnustautuvat läpinäkyviin kenkiin. Lisäksi tulee olemaan niin paljon erilaisia veroja, etteivät viranomaiset keksi niille nimiä. Kukaan ei todella ole onnellinen. Luontoa vahingoitetaan ja ihmisen henki kuvittelee olevansa maailmankaikkeuden yläpuolella. Olen seurannut uraasi jo useamman vuoden ja olet kyllä kaunis nainen. Viime aikoina et ole näkynyt julkisuudessa. Onko mitään tv-alaan liittyvää työtä tulossa?

Jaana Rinne uskaltaa haastatella ja Rakel Liekki uskaltaa sanoa mitä ajattelee. Rakelin kanssa oli kyllä ihan kivaa kuvauksissa ja niiden ulkopuolellakin, harmi että hän lopetti aikuisviihdeuransa niin äkkiä.

Artistit oikeastaan ovat huoria, joilla on hintalappu. Ihan tyhmää tulla tänne jonkun huoritteleen, jos kumminkin kuuntelee musaa: No eikös tämä just Saaren kanssa ole köyrinyt jossakin Ö-leffassa? Turhaa kimallusta yritetään saada pornotähden ja pornomaailman ympärille naistoimittajat yleensä asialla , kun loppujen lopuksi naiselle jää vain mällit suuhun ja lantti kukkaroon. On se kumma että nykyään kunniaa hakee pornotähdet ja julkeus kaikki hyvä on maahan poljettu ja paha palkkaa saa Eikös se nyt ole jokasen oma asia mitä työtä tekee!

Että näytteleekö jossain vitun salkkareissa vai perse pystyssä pornoleffassa! Niillä jotka kokee pornon jotenkin likasena ja vastenmielisenä, ei varmaankaan oo kauheen vilkas seksielämä Eihän pornoa oo kenenkään pakko katsoa, eikä ne nuoret mitään vaikutteita niistä leffoista saa! Ihme moralisteja tää suomi täynnä!!!

Rakelilla on minun mielestäni hiton hyvä asenne. Hän on aivan oikeassa siitä, että naisten masturbaatiosta pitää puhua myös julkisesti. Ei sitä nyt tarvitse jossain työpaikalla alkaa kyselemään vastakkaiselta sukupuolelta, että runkkaatko, se menee överiksi. Itse olen erittäin kiitollinen yläasteen terveystiedon tunneille, joissa aihetta käsiteltiin. Sitä ennen en edes tiennyt, mitä itsetyydytys on. Naisten keskuudessa ei puhuta runkkaamisesta todellakaan yhtä avoimesti, kuin miesten keskuudessa.

Se on valitettavaa, sillä nainen, joka on opetellut itsekseen, mistä hän pitää, osaa kertoa sen myös partnerilleen. Ja se jos mikä parantaa seksielämää todella paljon. Kyseisten henkilöiden suhteen siis paljon melua tyhjästä. Henryn stondiksen kestävyydestä en tiedä mutta hyvä tietenkin jos seisoo ja seisoo ja seisoo. Tai sitä, kuka saa kiksejä pornosta jossa jonkun naamasta näkee että "näyttelijään" sattuu, mutta silti pitää voihkia kuin hyperventiloiva myskihärkä.

Onhan sitä siistiäkin tavaraa, totta, mutta toistaiseksi en ole löytänyt yhden yhtäkään leffaa, joka ei olisi saanut minua haukottelemaan kyllästysestä ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Bi-seksuaalina koen myös useimmat nähtävät naisseksikuvaukset melko typerinä, jopa loukkaavina. Jonkun keski-ikäisen ohjaajanlösskykän heterofantasian "näyttelemisestä" on turha hakea taiteellista aspektia.

Ennalta-arvattavaa, monotonista, klisheistä, mukaradikaalia ja puuduttavaa - eli kaikkea sitä, mitä makuuhuoneestani ei löydy eikä sinne haluta. Jos totta puhutaan, ainoastaan gay-pornosta olen onnistunut löytämään muutamia viihdyttäviä elementtejä - ja ennen kaikkea ne ainoat katseenkestävät miesnäyttelijät. Joku voisi mainita naskeille senkin, että porno on lähinnä todellisuudesta irrotettua teatteria, ei todellisen seksin kuvaamista. Voi anteeksi jos loukkasin huutomerkeilläni ja teinimeiningillä:

Live chat seksi oma kuva org homo

Pari etsii paria homoseksuaaliseen suomalaiset pornotähdet

Mauno Koiviston haudasta tuli hetkessä Helsingin uusin nähtävyys — ihmiset jättävät jäähyväiset presidentille Maahanmuuton vastustajien leiri siirrettiin nyt julkisen käymälän viereen — Jälleen uusi käänne Rautatientorin sekavassa mielenosoitustilanteessa Posti kehuskeli toimintansa laatua samalla kun kirjeet olivat viikkoja jakamatta Munkkiniemessä — Oikeusasiamies tutkii Postin ongelmat Maailma kylässä -festivaali alkaa tänään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Tukka hyvin, entä elämä?

Illinoisissa kampaaja ei saa enää toimilupaa, ellei hän käy koulutusta perhe­väkivallan tunnistamiseksi Miesluolan rinnalle tuli naisvaja, mutta miksi amerikkalaiset vetävät aina kaiken överiksi?

Saksa velvoittaa päiväkodit ilmoittamaan lääkärin rokotusohjeista kieltäytyvistä vanhemmista Mitä on pikaruoka ilman lihaa? Finnairin Aasian-lentoihin voi tulla roima lisäys — sopimus Venäjän ilmatilan käytöstä parani Asunnoissa ostajan markkinat muuttumassa myyjän markkinoiksi, mutta hintojen nousu pysyy 1,5 prosentissa Työväenpuolue kirii huimaa vauhtia konservatiiveja kiinni Britanniassa — sijoittajia kylmää ajatus vasemmistojäärä Corbynin hallituksesta Yhdysvaltain talouskasvu olikin alkuvuonna ennakoitua ripeämpää Näin toimii Tommi Mäkisen rallitalli — huolto on kuin Oscar-ohjattu elokuva ja gourmet-kokki tekee ruokaa sadasta kilosta kalaa Lewis Hamiltonin suosio on jo Michael Schumacherin tasoa — suomalaiset F1-fanit äänestivät innokkaasti Räikköstä ja Bottasta Villapaitapoika Bottas vakuutti tallipäällikkö Wolffin jo kauan sitten Pittsburgh eteni Stanley Cupin finaaleihin — Olli Määttä loisti ennätysottelussa Elian Webb ei luottanut ihmisiin — nyt se on huippuravuri ja Katja Melkon paras työkaveri Tero Pitkämäki yrittää kukistaa olympiavoittajan ja tehdä Myyrmäen kenttäennätyksen — vaivoja ollut pakarassa ja suussa Entisellä Tottenhamin pelaajalla yllättävä syy sopimuksesta kieltäytymiseen — hän aikoo ryhtyä pornotähdeksi Vieremän ravien Toto 76 -vihjeet Perjantain tulospörssissä muun muassa jääkiekkoa, koripalloa, lentopalloa ja keskeisimpiä rahapelejä Clauden, 91, erilainen rakkaustarina — rakastui pohjoiskorealaiseen sairaanhoitajaan vaikka asui Simone de Beauvoirin kanssa Vapriikin Kiina-katselmus on vuoden tärkein kulttuurihistoriallinen näyttely Valkoiset bussit hakivat vapauteen pohjoismaisia vankeja, naisia ja juutalaisia Titanic-balladista tuli klassikko, joka myös kauhistuttaa monia — Näyttelijä Kate Winslet haluaisi oksentaa aina laulun kuullessaan Art Fair Suomi on laajuudessaan rehellinen katsaus suomalaiseen nykytaiteeseen Avantgarde on täällä Soundsystem laulaa politiikasta Ei se ikä, vaan se taito — vuotias pianisti tulkitsi Mozartin vuotiaana säveltämää teosta Donald Trump kävi Vatikaanissa Diamanda Galásin Helsingin-keikka peruuntuu Suomalainen perhoshoukutin valittiin mukaan maailmankuuluun Chelsean puutarhanäyttelyyn Jäähyväisiä jättävästä HIM-yhtyeestä valmistuu valokuvanäyttely Helsingin taidemuseoon Amerikkalaista runoutta uudistaneelta Sylvia Plathilta on löydetty kaksi uutta runoa Ylioppilaskirjoitukset luovat turhia paineita lukiolaisille Ammatilliset opiskelijat tarvitsevat opettajia Pian on keskityttävä potilaiden houkuttelemiseen — miten käy laadun?

Lääkärin empatia auttaa potilasta Meksikon laiminlyöntejä ei voi katsoa läpi sormien Luokka-ajattelu on tuotteistamista Aleksanterin teatterissa voitaisiin esittää operetteja Kansalaisten toimintaa tulee voida säädellä Linja-autojen tyhjäkäynti saastuttaa Roger Moore — Uitot ja liikenne jo käynnissä Vääksyssä Rock villitsee luvun tyyliin Karita Mattila kevättunnelmissa Viivi ja Wagner Lassi ja Leevi Radio ja TV 3. Dokumentti Metropolitan-museon näyttelystä näyttää, miten kiinalainen kulttuuri vaikuttaa muotiin Amerikkalaisen politiikan peluri ja kulttihahmo sai oman dokumentin — Roger Stone rakastaa tulla vihatuksi Gary Shoren dracula-elokuva edustaa pikemminkin Games of Thronesilla ratsastamista kuin kauhuromantiikan päivitystä Hevosharrastaja Tuuli Suominen teki harrastuksestaan työn, mutta se vei ilon koko lajista: Salakuuntelua, varieteeta, valuuttakauppaa, tuhat työntekijää — Viru-hotelli edusti luksusta Neuvosto-Virossa Istumapaikkojen hinnoittelu lentokoneissa on sekavaa — selvitimme etukäteen varatun tuolin hinnan kahdeksalla lentoyhtiöllä Nina oli mukava ja lämmin ihminen, josta näki, että hän diggasi olla lavalla.

Cicciolina ja rakkauden puolue oli aikoinaan kapinallinen juttu. Tämä yhden naisen performanssi yhdisti politiikan, hymyilevän hahmon ja pornon. Monia ei Cicciolina kiihottanut, koska hän ei ollut dirty. Suomessa ei oikein ymmärretä monialaisuutta. Mä en näe suurta eroa tekemäni pornon ja kuvataiteen välillä. Kokonaistaideteosjuttua on tosin vähän vaikea saada perille. Esimerkiksi Italiassa tehdään pornoa filmille, laadukkaita leffoja. Saksalaisenkin kansanluonteen näkee niiden leffoissa.

Ne ovat tehokkaita, menevät suoraan asiaan. Suomessakin näkyy viehätys siihen, että fetissi ja SM ovat vain mustaa nahkaa ja kumia. Kun olen mennyt bileisiin valkoisissa verkkosukissa ja vaaleanpunaisissa hörhelöissä, minua on katsottu pitkään. Lontoon fetissiskenessä voi olla mukana, jos fetissisi on pinkki karva. Tänä aamuna mä olin netissä jossain Maria Lundin tissien alla.

Toivon, etten olisi ihmisille pelkkä typy. Mulla on aika paljon tyttö- ja pariskuntafaneja, ja luulen sen johtuvan Moon TV: Tehtiin tyttöjen masturbaatiota hyväksyttävämmäksi. Suomessa on kauhean sallittua pukeutua mustaan nahkaan ja tehdä rankkoja juttuja, mutta jos aikuisena naisena haluan leikkiä ikäistään nuorempaa, niin minkä takia se on kielletty? Voin näyttää pikkutytöltä ja kontrolloida täysin tilannetta. Se on eräänlainen roolileikki.

Olen tosin vähän kyllästynyt siihen. Teen asioita, jotka itse koen seksikkäiksi. Aikuisviihde kuvaa asiaa hyvin.

Kyseessähän on aikuisille suunnattu eroottinen viihde. Viihde on fiktiota, josta nautitaan. Mä en ole yhtään tyytyväinen tohon sanaan. Mulle se edustaa perseen nuolemista ja kompromisseja.

Jos ihmisten on pakko pettää itseään katsoakseen pornoa niin siitä vaan. Mikä mä olen sitä kieltämään. Mulle on tärkeätä se, että seksi on hauskaa ja nainen saa nauttia itsestään ja omasta seksuaalisuudestaan. Naisen masturbointi on ihan hyväksyttävää ja siitä pitää pystyä puhumaan. Kysy omassa ystäväpiirissäsi, että runkkaatko Aika monet eivät kykene vastaamaan siihen.

Muistaakseni vuonna tai tehdyn tutkimuksen mukaan 77 prosenttia naisista runkkaa, mutta kysyttäessä luku on huomattavasti pienempi. Kyllä aihe on edelleenkin tabu. Mä luulisin, että tyypit kiihkeästi, suorastaan intohimoisesti haluaisivat, ettei tollaisiin kysymyksiin tarvitsisi vastata, ettei kaikista asioista tarvitsisi jutskailla. On olemassa juttuja, jotka saavat virtaa yksityisyydestä. Etkö sä toivo, että julkeassa maailmassa säilyisi joitain omia juttuja?

Tällä jutulla on tietty kuluttajakunta, mutta ehkä tätä asiaa on viime aikoina liikaakin tuputettu. Lehteä ei tartte tilata ja telkkarin voi laittaa kiinni. Jokaisen kannattaisi ainakin kokeilla yksinään kotona masturbaatiota, jos ei ole koskaan sitä tehnyt. Jos ei tiedä, miten toimii, voi olla vaikea kertoa siitä toiselle. Seksuaalisuus on kova poveri. Se johdattaa pikkukundia sen turkoositakkisen tytön luo, jolla on ne ihanat vihreät silmät, ja panee tytöt liimaamaan bändipostereita seinälle ja unelmoimaan.

Se on uusi, makea aisti. Sen jalostamiseen ei tarvita mun mielestä yhtään mitään, kyllä se sieltä esiin purskahtaa, ATV: Ei teinien tarvitse katsoa pornoleffoja. Mutta seksistä voisi puhua jonkun muukin kuin omasta nuoruudestani tutun terveydenhoitajan kanssa, jolle seksi edusti kauhuja ja tauteja.

En tiedä, kuinka paljon valistus on parantunut. Mun mielestä sairaudet ovat ainoita juttuja, joista kannattaa tyyppejä muistuttaa, koska ikävät jutut ovat just niitä, jotka eivät tule mieleen silloin kun pitäisi. Kyllä tyypit löytävät seksin hauskuuden.

Sitä paitsi, aika harvasta tulee pornonäyttelijä. Miten hyvin pornolla elää? Aion jäädä alasti työskentelystä eläkkeelle vuotiaana. Jos visioni kelpaavat ihmisille, niin tulen käsikirjoittamaan, tuottamaan ja ohjaamaan leffoja.

Ja koska olen kuvataiteilija, aion myös maalata. Raha ei mua kiinnosta. Se on tylsä asia. Se voi helpottaa arkista toimintaa, mutta se ei ratkaise yhtään mitään. Elämässä pitää olla muutakin sisältöä kuin kahiseva. Tämä on vaikea ala. Tässä asettaa itsensä alttiiksi nimittelylle ja halveksinnalle. Tämä on elämää jatkuvassa rikkimenon vaarassa. Tuskinpa tällaista asiaa voi yleispätevästi mennä sanomaan edes biseksuaalina ja taidemaalarina.

On ihmisiä, jotka pitävät homoseksiä esteettisempänä. Myöskin löytyy varmasti biseksuaaleja ja taidemaalareita, jotka pitävät homoseksiä kauniimpana. Kyse on vain siitä, miten esteettisyys rakennetaan. Rakel vain haluaa pitää pornoelokuvissa heteromiehille suunnatut lesbokohtaukset, koska ne myyvät.

On tosi mukavaa, että on olemassa noinkin selväjärkisen oloisia naisia, jotka tykkäävät pistää itseään julkisestikin likoon seksiasioissa, muutenkin kuin seksikielteisessä mielessä. Harmi, että niin harvat ovat noin avoimella tasolla, tai edes lähellä sitä, eli partneria etsiessä latu on loputon, koska niitä seksiä häpeäviä, sängyssä "kuolleita lahnoja" on edelleen enemmistö.

Olen joskus todella suhtautunut Liekkiinkin vähä epäluuloisesti, pitäen häntä vähä bimbona, mutta fiksu nainenhan siellä oli: Ja todella hienoa että hän itse vielä kommentoi kirjoituksia ihan itse. Ja näin naisena voi sanoa, että on paljon mukavampi katsella niitä naisten tekemiä leffoja kuin ATV: Elämä on elämisen arvoista. Seksi geeneissä ja luonteessa asuva taivaallinen lahja, "Kullan hohdetta,siniliekki ja sydåmmen hehku" Kaunis ja oleellinen osa henkistä lihaa ja verta,ihmistä..

Rakkaus ja ystävyys eivät tunne paheksuntaa, vaan yhteistä, elämän antamaa mahdollisuutta saada palvoa puhdasta nautintoa. Rakel kunnioitan itsetuntoasi kuten omaani , elämä on annettu kaikille, rehelliset ja vilpittömät, luontaisen rohkeat avoimet erottuvat joukosta. He ottavat saadun ja jakavat annetun, sulostuttaen risteyksiä suvaitsevilla teoilla, ajatuksilla tienviittoina elämää täydentäville alkulähteille, siellä on voima ja intohimo , muutos, eteenpäin, siellä saa tuntea jatkuvuutta, silloin elää ja elämä on valmis antamaan lisää itsestään mielenrauhaa,rakkautta sen loputtoman jumalaisissa muodoissa Lovesexporn dont mix with war,fear or politics P.

Mielestäni Raakel suhtautuu asiaan, juuri kuten itse kuvittelisin suhtautuvani, eli ammatimaisesti. Aikuisviihde tai porno on verrattavissa mihin tahansa mainontaan tai markkinointiin. Hyvin tuotteistettu , on hyvin tehty ja aivan kuten markkinoinnissa hyvän ja huonon ero on siinä onko se tehty sydämellä. Rakastelu onkin sitten asia, jota voi harrastaa sen ihmisen kanssa josta välittää.

Huvittavaa, miten tämä nykyajan moralisointi joissakin foorumeissa vaikuttaa ihan viktoriaaniselta. Pornoa kritisoidaan julkisesti ja kuitenkin sitä kulutetaan enemmän kuin koskaan. Täysin toinen asia on se että kielettyjen nautintojen parissa tuppaa aina liikkumaan rikollisia ja muuta paskasakkia. En esimerkisi ymmärrä, miten jotain "pornokeisaria" idolisoidaan, vaikka se kuuluisi häkkiin.

Onko oikeasti niin ettei pornoa voi harrastaa rehellisenä liiketoimintana, vai onko syy mahdollisesti se että ala vetää puoleensa normaalin yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella eläviä? Rakelhan oli oikein hyvä ja suloinen Hytösen showssa. Ei ole selvästikään tyhmä nainen ja kunnioittaa miehiä. Puhuu suoraan ja näyttää aidolta. Mitä muuta toivoisitte omalta vaimoltanne?

Minusta hän on alalle jopa liian älykäs, mutta ehkä siellä onkin älyäkin hyvä olla. En pidä Rakelista yhtään. Pornostaran panokouluakin katson ainoastaan Lassin takia, ja sekin on hankalaa, kun Rakelin riippurinnat hytkyvät joka kuvassa. Ja kamala "posliini", huonosti ajeltu.

Mikä saa ihmisen kuluttamaan päivästään tuntikausia jopa koko päivän netissä? Etsien aina vain uusia pornosivuja ja siinä sivussa chattaillen. Kuinka ihmeessä joku voi saada kicksejä koneen kanssa paskan jauhamisesta? Onko realistisia ajatuksia enää kenelläkään seksistä ja uskollisuudesta?

Eikö oma kulta enää riitä? Tulkaa mukaan, kaikki, yhdessä saavutamme enemmän! Ihmiset kutsuvat pahuutta hyveeksi ja kunniaksi, petosta kohteliaisuudeksi. Kun pystytään matkustamaan maailman ympäri ilman hevosta, tulee maailman loppu.

Myös naiset haluavat pukeutua joka päivä eri tavalla. Yhtäkkiä lyhyttä ja yhtäkkiä pitkää. Lopulta he menevät ulos jopa miesten asuissa ja heillä on niin monta erilaista värisävyä, että ihmetyttää.

Naisilla tulee olemaan lyhyeksi leikattuja hiuksia, hieman myöhemmin hiukset saatetaan taas kihartaa oudosti, joka päivä eri tavalla. Mitä he pitävät tänään yllään, heitetään jo huomenna pois tai muutetaan toisenlaiseksi.

He paljastavat alastoman ruumiinsa miellyttääkseen miehiä. Yhä huonommat ajat lähestyvät, kun naiset sonnustautuvat läpinäkyviin kenkiin.