Jalka homoseksuaaliseen fetissi seksisuhde

Oma mies kun on vaan katsellut niitä niin paljon Että se mitä kotona saa ei riitä, katselunhalu pitää tyydyttää sitten jollain naisten kuvilla, joilla on pieni varustus Isoja rintoja on niin vaikea peitellä ja joskus tuntuu että ne ovat oikea ongelma ja häpeän aihe.

Työkaverini, kun menen kysymään häneltä jotain, niin hän puhuu minun rinnoilleni. Eikö ne saatana muuta nää?? Mielummin olisin pienirintaisempi, kuin kärsiä siitä että ne saavat jatkuvasti huomiota.

Mutta yks mikä on varma, että niiden avulla voi selvittää ajatteleeko mies jormallansa Naisessa on paljon tärkempiä asioita kuin rinnat. Miks ihmeessä naiset murehtii tollasia asioita?

Itseä ei vois oikeesti vähempää kiinostaa mitä mieltä MUUT on mun rintavarustuksesta taikka sen puutteesta. Jos en jollekin miehelle kelpaisi pienirintaisena niin arvaa haittaisko?

Pistää välillä vaan miettimään et mikä siinä oikeesti on siskot rakkaat kun tällasia pitää pohtia? Pienet on vaan suloset, period. Kuppikoko suureni imetysaikoina, mutta pieneni taas myöhemmin.

Viihdyn pienirintaisena paremmin ja varsinkin nyt 42 v. Minulla oli aviomies, joka olisi toivonut vaimonsa olevan isorintaisempi.

Asia painoi minua joskus, mutta siinä liitossa riitti itsetunto-ongelmia muutenkin. Erosin monestakin syystä, mutta hoksasin sitten vuosien jälkeen yhtäkkiä viihtyväni rintojenikin kanssa paremmin kuin koskaan. Tunnen oloni naiselliseksi näin!

Kannattaa siis pitää huolta itsestään, ryhti hyvänä ja paino oikeissa lukemissa. Sopusuhtainen vartalo on ilo silmälle, olipa kuppikoko mikä hyvänsä.

En usko, että niinkään se koko merkitsee. Kuhan rintasi ovat terhakat ja nöpöttävät kauniisti niin eiköhän se miehellesi sovi paremmin kuin hyvin. Mutta jos toista rakastaa, niin sillä ei ole mitään väliä. Mulla oli ainakin ennen tosi pieni rintainen tyttöystävä. Kellään ei ollut parempia. Nykyisellä on isommat ja ne on hyvät.

No jos nyt oikein miettii, niin ei liian isot ainakaan minua säväytä. Eikä sinänsä koko ole tärkeää vaan seksuaalinen lataus. Kyllä itseäni viehättää enemmän pienet, kuin isot rinnat. Varsinkin silikonit on mielestäni hirvean näköiset.

Pienet ja pystyt ne olla pitää! Onko sinulla Jaagoppi sellaiset: Itse olen suuririntainen nainen DD tai E kuppi. Silloin teini-ikäisenä 10 kiloa laihempana oli D ja ne olivat häiritsevän isot silloinkin. Idea on kuitenkin tämä: No eivät ihan napaan asti mutta sen huomaa kuitenkin selvästi.

Syynä on minun mahdollisimman epäurheilullinen asenteeni. Tietokoneen ääressä 16 tuntia, välillä haetaan jotain syötävää monitorin eteen ja juostaan pikaisesti vessaan.

Sairastin myös masennusta ja lihoin osa varmaan ihan omaa laiskuutta Nyt olen laihtunut maksimista melkein 10 kiloa, vaikka olen siltikin semmoiset 5 kiloa ylipainoinen.

Enkä voi painovoimalle mitään! Missä ne riipputissifanit on? Rintojen koolla on paljon pienempi merkitys kuin naisen persoonallisuudella yleensä.

Tosimies ei seurustele rintojen kanssa, vaan hän valitsee kokonaisen naisen. Siis älä ole huolissasi rintojesi koosta, jos joku niistä valittaa, ei sellainen mies ole sinua varten.

Löytyy miehiä jotka pitävät Sinusta sellaisena kuin olet! Niin varmasti, pienirintaisia naisia pitäisi ihannoida mutta pienimunaisia miehiä ei missään tapauksessa. Pienet rinnat ovat rumat, ei pääse mihinkään, toisaalta todella isotkaan eivät hyviä ole. Isot ovat hyvät, tämä on fakta siinä missä pienimunainen mies ei voi naista tyydyttää tai olla iloksi. Itse olen ollut aina hulluna pienirintaisiin naisiin. Varsinkin silikonitissit näyttävät mielestäni naurettavilta.

Kuitenkaan ei se rintojen koko nyt ole se maailman tärkein asia, vaimollanikin on C-kuppi rinnat. Vaikkakin pidän pienistä rinnoista ei se ollut parisuhteen tärkein valintakriteeri. Olen huomannut että ne jotka ei pidä minusta ovat sellaisia joista en itse pitäisi eli jotkin vaistot ohjaa poispäin epäsopivista puolisoehdokkaista ja myös kaveriehdokkaista.

Nerokas systeemi meissä ihmisissä. Säästää aikaa ja vaivaa. Mites tämä mitenkää liittyy palstan aiheeseen, mustasukkasuuteen??????? Eikä se roikkuminen kiinnosta kiviäkään jos on kokoa tarpeeks. Ehdottomasti pienet ja kiinteät rinnat ovat kiihottavamat kuin jotkut tekovehkeet.

Älä vain harkitsekaan mitäään silikoneja vaan ole tyytyväinen omiin rintoihisi. Kiva kuulla, että pienetkin rinnat kelpaavat. Itse haluaisin löytää miehen myös luonnosta, joka pitää nimen omaan pienistä. Tähän mennessä nämä ovat lähinnä olleet haukuttavan pienet tai yhdentekevät. Jälkimmäinenkin on sääli, sillä pitäisin siitä, että miesten huomio ja himo kiinnittyisi rintoihini. Monet saavat valittaa, kuinka miehet katselevat heidän rintojaan ja haluavat koskea niihin.

Minä olisin onnellinen siitä, eli minulle rinnat eivät todellakaan ole "vain vauvan ruokkimista varten" todellakaan. Perseestä on myös se, että nämä ovat pienet, mutta terhakkuus on kaukana vaikka ikää ei ole vielä edes 20 vuotta. Edes kapea lantioni ei tuo vartalooni naisellista piirrettä, jota kantaa ylpeänä. Täällä ollaan näemmä myös laskettu C isohkoksi, mutta nämä näyttävät kyllä hyvin pieniltä. Tuohon alkuperäisen kysymyksen kaveriksi haluaisin vielä kysäistä miehiltä tai miksi ei naisiltakin erään kysymyksen.

Olen nimittäin huomannut, että iso osa miehistä tunnustautuukin peppumiehiksi. Niitä tuntuu olevan vähintään yhtä paljon, ellei enemmänkin kuin tissimiehiä. Silti isot rinnat tuntuvat keräävän miesten mielenkiinnon, enkä ole huomannut miesten pörräävän naisen ympärillä hyvän pepun takia.

Ja tuosta pepun takia ympärillä pörrääminen ööh.. Rintoja on helppo katella kun ne on kuitenki ylhäällä niin naiset tai kukaan muukaan ei sitä niinkään huomaa ja ne ovat koko ajan esillä joten ne ovat mielessä koko ajan. Peppua ei voi alkaa tuijottamaan koska katse osuisi maahan, ja en nyt osaa selittää mutta öö.. Ehkä myös se voi olla osasyynä että itseäni ei miellytä nainen isolla pyllyllä ja pienillä rinnoilla. Iso pylly ja "isot" rinnat taas kyllä ja samaten pieni pylly ja "isot" rinnat.

Ei saa katsoa On ihan väärä asenne ajatella, että "kaikkien pitäisi tykätä minusta". Minä tykkään hoikista pienirintaisista naisista. Takapuolikaan ei saa olla iso, mutta vyötärön tulisi erottua. Isot rinnat saattavat kääntää katseen, jos ne on suorastaan laitettu näkyville. Mutta se katsominen voi olla myös pelkkää sääliä tai primitiivistä reaktiota, eikä mitenkään tarkoita että niistä olisi oikeasti kiinnostunut. Varmasti kaikki poikkeavuus herättää katseita.

Vähän ristiriitaista, usein kuulee valituksia siitä, kun miehet katselevat naisten rintoja. Jos joku tykkää isoista takamuksista, niin luultavasti hän niitä katselee, mutta kasvotusten vain kasvoja ja korkeintaan vähän rintoja.

Minusta tuntuu, että miesten puheet eivät aina vastaa todellisia mieltymyksiä. Kyllä on miehiä jotka pitävät pienistä rinnoista. Pari entistä seurustelukumppaniani hullaantui täysin niistä. Nyt tämä nykyinen tuntuu uimarannoilla katselevan suurempi povisia ja hänestä huomaa ettei pidä rintojani mitenkään ihmeellisinä.

Sanoo kyllä niitä kauniin muotoisiksi, mutta hänen katseensa ei niissä paljoa kulje. Eräs poikaystäväni aikanaan piti a75 kupin rintoja suurina, nykyään minulla on c75 kokoa nämä.

Ole ylpeä että pienempi povi saa sinut näyttämään aina nuorekkaalta ja varmasti monet miehet pitävät sinua suloisen näköisenä: Ei todellakaan tarvitse olla mikään povipommi näyttääkseen hyvältä!

Tuskimpa todella isoja rintoja palvova mies ottaa naista jolla on pienet rinnat? Itselläni oli aikoinaan 75b koko, raskauden ja iän myötä nyt ollaan tilanteessa 70F Hankalaa rintsikoiden ja vaatteiden oston suhteen. Jos vaate muuten sopii, niin rinnat ei mekkoon mahdu. Parhaillaan ompelen itselleni juhliin sen takia mekkoa.

Kaikki mekot kaupassa tosi avonaisia ja en saanut varustustani niihin mahtumaan. Ja huomiota en oikein kaipaisi rinnoillani, mutta minkäs teet kun ne ekana huoneeseen tulevat Itse asiasssa olen vaivautunut rintojen aiheuttamasta huomiosta.

Nytkin kesähelteillä olisi mukava pukeutua toppiin, mutta olen siinä vaivautunut, koska rintani herättävät huomiota.

Itselleni siis toivoisin monestakin syystä vähän pienempiä, vaikkeivät roikukaan jaa ovat ihan terhakat kokoon ja ikääni nähden. Positiivista on, että oma mies niistä kovasti tykkää Nykymuodin mukaan, olisin voinut ottaa silikonit silloin parikymppisenä kun ei tulevasta tiennyt.

Nyt sitten varmaan aakkoset loppuisivat, jos silikonit olisi laittanut. Jos olet nuori, tilanne voi olla ihan toinen v kuluttua. Seksikkyys ei ole rinnoista kiinni. Toinen tykkää isosta ja toinen pienestä. Pääasia, että olet sinut itsesi kanssa ja tyytyväinen siihen mitä sinulla on. Ja kehujaki tippunu monesti. Pääasia että ne on ryhdikkäät eikä roiku alimpien kylkiluiden päällä, koolla ei väliä, kunhan on isommat kuin normaalilla miehellä: D Katsokaa jotain vsnhojs paitsaita, niissä on yleensä kauniin kokoiset.

Alussa ne oli pienet mut kuumat:: Mutta jos joku mies ylenkatsoo mua sen takia että on pienet rinnat, niin ei kyllä tuommonen mies kiinnosta minua: D minä haluan, että miehellä on aivot ja osaa arvostaa muutakin kuin tietynlaisia tissejä. No, omat jos kannat; ne ilman epäilystä! Me tykätään miehet; naisista joilla on itsetuntoa ja arvostusta miehelle!!!! Silikoonit kovettuu, eivät pehmeät! Mitä väliä sillä on, minkä kokoisista rinnoista miehet yleensä pitävät?

Ei kai sinun tarvitse miellyttää kaikkia maailman miehiä? Eikö se riitä, että sinut valinnut mies hyväksyy rintasi ja ylipäätään sinut? Itse olen aika pitkä, hoikka ja kuppikokoni on 70B. Eli ei minullakaan mitkään suuret ole. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen ulkonäkööni ja kyllä miehiäkin on riittänyt ; Ei kannata liikaa stressata ulkonäöstä, kaikilla on oma makunsa.

Kunhan muistaa urheilla tarpeeksi niin keho näyttää hyvältä: Ei se koko mutta ne väljät rajat. Mikä kysymys onko sillä väliä onko rinnat isot vai pienet mikä helvetin näkökanta sinulla on naisellisuuteen. Kysyisit ennenmmin jos miehet pitävät älykkäästä tytöstä vai onko se uhka?

Ei kai sinulla vaan ole ainoastaan seksi päässä, jos niin on niin on sinua sääli. Isot rinnat inhottavat minua, valkoinen rasva tahna rintojen alla saa minut oksentamaan, silloin ei nainen omista sanavarastossaan sanaa hygienia. Joku täällä totesi, ettei rintojen koolla ole mitään väliä oikeassa elämässä. Minulla on 70 DD rinnat. Olen koko pienen ikäni harrastanut liikuntaa ja nyt nuo rinnat ovat vain tiellä ja oikeasti kivuliaat esimerkiksi juostessa. Olenkin vakavasti harkinnut, että pienennän rintani B-C kupiksi, jotta vältyn ainaisilta hartiakivuilta.

Esteettisesti minua ei kiinnosta paskaakaan miltä ne näyttää. Olkaa naiset onnellisia jos teillä on näppärän kokoiset rinnat! Minun kehooni ei sovi näin isot. Minusta miehesi pitää juuri sinun pienistä rinnoista,älä aina välitä miehesi katseista muiden naisten rintoihin,koska me miehet puhumme paljon keskenäisiä asioita joita emme vie vaimomme kuultavaksi;johtuu jatkuvasta poikamaisuudesta. Tämä tarkoittaa,siis,että me miehet olemme ainaisia poikia,jotka rakastavat vaimoaan yli kaiken,mutta kavereille ei voi puhua totuutta.

MUT eipä hätää ota embo vessapaperia isot tukot kouriisi ja hiero tissejäsi , sit mene peilin eteen ja katso Usein pienimunaset tykkää isorintasista. Aivan sama kunhan ovat luonnolliset eikä tekotissit. Kaikki käy ja tuntuu hyvältä koskea.

En ole ikinä kokenut että rintojen koolla olisi juurikaan mitään merkitystä. Varsinkaan jos oikeasti on muuten kiinnostunut ihmisestä. Asia on nyt niin He jotka sanovat pitävänsä enemmän pienistä sanoo vaa niin että pikkutissisille naisilla tulis parempi mieli! Mieluummin kyllä pienet kuin liian isot. En koe itse asiassa että liian pieniä on oikeastaan olemassakaan, vain liian isoja. Kauneimmat on sellaiset käteen sopivat. Mies on sanonut suoraan että tykkää isoista, hienotunteisempi olisi voinut olla.

Ja aikoinaan sanonut että haluaa naisen olevan itsevarma. No sekös tuo itsevarmuutta kun mies sanoo suoraan pitävänsä isoista, ja minulla on sanojensa mukaan "hyvät", enpä ole kuullut että niistäkin voisi tykätä, tai jos onkin, se ei vakuuta. Jos olisi alunperin sanonut pitävänsä isoista ja myös pienistä, se olisi vakuuttanut. Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat. Jos mies pitää isoista eikä myönnä pitävänsä omansa pienemmistä rinnoista, niin sitä vastoin voisi ottaa kunnian siitä, kun kadulla ohi kulkijat katsovat "sillä silmällä".

Itselläni on "normaalit", A-kuppi, ja minusta se on kaunis. JA aion nauttia siitä. Sanoipa kerran joku ohikulkija kaverilleen, kuuluvasti "hyvältä näyttää, kaikin puolin" Älkää siis harmitelko omianne, ne varmasti huomataan: Minä olen mummi ja jo viidenkympin paremmalla puolella. Mieheni sanoo edelleen rintojani maailman kauneimmaksi. Yhdessä on taivallettu vuoskymmenet. Tiedän että rintani roikkuu jo, mutta aina ne kauniit sanat saavat päiväni hymyilemään: Me naiset vaan halutaan hyväkayntää miehiltä!

Niin se vain on. Lohdutamme vain itseämme puhumalla että pienet riippurinnat hyvät, kun kuitenkin tiedämme sian olevan päinvastoin. Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani.

Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään. Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan. Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto. Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin.

Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain. Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n. Jos toista rakastaa niin mitä väliä.. Ei ole oikein muuta sanottavaa. Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä.

Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä. Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on". Toivottavasti sinulla on ns. Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa.. Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok. Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä.

Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa. Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää. Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä. Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään. En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä????

Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin. Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella.

Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään. Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken. Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita.

Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita. Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille. Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin.

Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat.

Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in. Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut. Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua. Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja.

Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa.

Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle. Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen. Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii.

Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin. Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!! Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa. Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista.

Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa.

Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa. Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan. Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat.. Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa.

Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat. Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia. Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy. Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat.

Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C. Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle. Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia.

En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta. Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa. Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä.

Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on. Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit?

Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää. Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit.

Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!! Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet.

Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa.

Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä. Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat.

Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa. Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty. Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo. Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin.

Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin!

Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä? Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä.

Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat. Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa.

Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa. To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä!

Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina. Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit.

Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä. Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus.

Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!! Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa.

Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa. Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille.

Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit.

Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen. Minulla on ihanat pikkutissit!

Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään. Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan.

Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat.

Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa. Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit.

Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia. Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein. Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun!

Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs! Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva. Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti.

Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen? Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti. Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät.

Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit. Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas.

Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi. Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat.

Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat. Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni". Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään.

Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus. Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein. Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään.

Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti. Rintojen koolla ei ole mitään väliä! Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!! Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen.

Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne. Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni.

Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle? Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää.

Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty. Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä.

Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään. Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat.

Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen.

En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii.

Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana.

Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää. On kauheaa että haukutte isorintaisia! Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa.

Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit. Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat.

Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa. Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus. Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan. Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista.

Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit. Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole?

Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen. Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA. Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet.

Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta. Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko. Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä.

Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!! Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms. Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään.

Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä. Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan.

Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset. Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot". Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa.

Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa. Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa. Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia.

Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata. Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä.

Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä. Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin! Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset.

Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella?? Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat. Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva. Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia. Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita.

Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli. Jos halua on pysyä toisen kanssa yhdessä, kunhan seksuaaliset tarpeet saa muualla tyydytettyä, niin varmasti hyvä järjestely. Mulle henkilökohtaisesti olisi vaikeaa mahdotonta? Välillä voi olla parempia ja välillä huonompia kausia, mutta silti itselleni seksuaalisuus ja siihen siis kuuluva seksin harrastaminen on hyvin olennainen osa parisuhdetta.

Ja yleensähän juuri se seksuaalisuus on se alue, johon parisuhteen muut ongelmat heijastuu. Jos siis yhteistä seksielämää ei olisi tai se olisi täysin epätyydyttävää, niin luulen, että parisuhteessamme olisi muutenkin ongelmia. Mutta tässä sen näkee, kuinka erilaisia ihmiset ja heidän suhteensa voivat olla. Olin just tulossa sanomaan tuota samaa kuin yllä, eli että seksuaalisuus on parisuhteessa jotenkin semmoinen osa-alue, johon kaikki muut asiat heijastuu.

Jos menee muuten hyvin, menee yleensä sängyssäkin hyvin. Mutta totta kai kaikki riitely ja kova stressi heijastuu seksiin, muun väittäminen on itsepetosta. Eli ehkä asiaa kannattaa pohtia siitä näkökulmaasta, että mistä ongelmasta väljähtänyt seksi kertoo, ja voiko sille tehdä jotain.

Musta ihan kauheeta juuri tuo, että mies haukkuu naisen ulkonäköä. Jos kerran niin lihava on toisen mielestä, niin miksi edes yhteen mentiin jos ei kelpaa. Varmaan ei tarkottanut "pahalla" mutta asiaa voi ilmasta kyllä toisenlaisestikin. Itellä oli aikasemmassa suhteessa just sitä, että pienesti vihjailtiin isosta koosta.

Jossain vaiheessa meni hermot, laihdutin reilut 10kg ja muutin ulkomaille: Joo no siis jos olin tavatessamme "siedettävän näköisen rajalla", niin kai se mun lihominen sitten kallisti vaakakupin heh, kuvainnollisestikin siis lopullisesti. Mutta juu, oikeassahan olet. Ei ole totta, ettet ole nostanut tästä kunnon meteliä!

Ei tulisi mieleenkään kuunnella tuollaista arviointia yhdeltäkään ihmiseltä, saati omalta kumppanilta. Jokainen ihminen ansaitsee kuulla olevansa hyväksytty ja rakastettu ihan omana itsenään, ulkonäköine kaikkineen, ilman ehtolauseita tai muttia.

Miten saatat olla pitämättä puoliasi tuollaisen väheksyvän ja tarpeitasi mitätöivän ihmisen kanssa? Puuma, jos teidän sielunkumppanuuden hinta on se, että sinä alistut hiljaa toisen tallatessa naiseutesi, eikö se ole aivan liian karvas hinta riitelemättömyydestä?

Jos joku ystävistäsi kohtelisi sinua samalla tavalla, etkö ottaisi asian puheeksi, ja jos asia ei selviäisi, jättäisi sellaisen ihmisen taaksesi? Pidin aina omituisena sitä, kuinka kerroit syvästä masennuksesta ja epätoivosta johtuen rakkauselämän puutteesta kotona. En ikinä ennen ymmärtänyt, miten pelottavan kylmästi puolisosi kohteli sinua.

Älä anna toisten kohdella sinua huonosti. Naisen ei ikinäkoskaanmilloinkaan pitäisi joutua sano m a aan miehelle, että kiloihin ei puututa! Keho kiloineen, kurveineen, latta- tai räystäsperseineen - millaisena tahansa on yksityisaluetta, johon ei tule ulkopuolelta puuttua! Se on rajojen ylitystä. En erityisemmin pidä edes vieraiden miesten positiivista kommenteista, koska en halua huomiota ihmisisltä, joilla ei ole minulle mitään merkitystä.

Edes hoikempi kehosi ei riittänyt pitämään Ykkösmiestä kaidalla polulla - sika mikä sika. Ihmetyttää, että menitte sittemmin naimisiin. Mies, joka ei suo ensin naiselle orgasmia yhdynnässä, on jäätävän huono rakastaja!

Sellaisen potkaisisin pois sängystäni ja niin kauas kuin pippuri kasvaa alta aikayksikön. Normaalilla viettienergialla varustettu mies pitää kunnia-asianaan, että hän saa tyydyttää naisensa kalullaan!

On nuolemallakin saatu orgasmi ihan ok esileikkinä, mutta ei se vedä vertoja g-pisteorgasmille. Harvalla miehellä on niin paljon puhtia, että hänestä on hetimiten toiseen kierrokseen, joten on äärimmäisen luonnollinen järjestys suoda naiselle ensin orgasmi. Jos pikkuveikka ei kiihotu tarpeeksi saamaan riittävästi kicksejä syvästi tyydytetyn naisen pillusta, miehen kannattaa varmaankin lopettaa tupakointi, vähentää alkoholinkäyttöä, luopua liiasta pornosta ja tumputtamisesta ja hoidattaa tarpeen vaatiessa testosteronitasonsa kuntoon.

Ööö, koska seksi on ollut SE juttu sielunkumppanuudessa? Siis jos sitä nyt miettii, niin kai siinä jampassa jotain muuta kuin se seksinharrastaminen, että sitä ei noin vain dumppaa. Aina ei mene nallekarkit tasan, niin parempi sitten etsiä se, missä nallekarkit melkein tasan ja källiä jostain puuttuvat nallekarkit, jos pakko saada tasan.

Mä olen tässä sun kanssa aika lailla samoilla linjoilla. Kun kyllä mä mieluummin näin päin tämän otan, kuin siten, että seksi on timanttia mutta muuten tyyppiä ei meinaisi jaksaa. Mä kyllä komppaan tätä. Seksin jälkeen on myös hyvä vähän puhua että mistä piti ja mistä ei. Seksin aikana se voi tappaa moodin. D Avaamalla sen sanallisen arkkunsa oppii toisesta enemmän ja seksi kehittyy parempaan suuntaan.

Sitä lisäpuhtia voi hakea vaikka Yogin Men's teestä. Siihen toiseen tai kolmanteen kierrokseen voi käyttää myös halutessaan lisä stimulaatiota. Player juuri sanoi että fiksu mies ei tuomitse naisen pehmopornoa jos se kiihottaa naista siinä missä fiksu nainen ei tuomitse miehen katsomaa pornoa jos se kiihottaa miestä.

Se on tuomittavaa vain silloin kun se haittaa liiaksi elämää. Mieleiset stay-upit, korsetit, korkkarit, urheilutopit.. Pitää muistaa sekin ettei mies ole mikään kone ja penis tarvitsee palautumisaikaa varsinkin jos käyttää kumia, sillä se voi hiertää joskus liikaa: Se on ihan samaa luokkaa kuin voihkiminen, lisää kliimaksia aktin aikana.

Fiksu nainen tai mies ajattelee itse ja päättää itse siitä, mitä kokee oikeaksi omassa parisuhteessaan. Toiselle se tarkoittaa, että kaupallinen seksi pornon muodossa on ok ja toiselle ei, toiset voivat harrastavat muidenkin kuin puolison kanssa seksiä ja toiset eivät. Mitä visuaalisuuteen tulee, suurin kiihoke ihmisille lienee aito kohtaaminen ja halu. Siinä jää stay-upit ja mitkälie panotemput toiseksi. Niin, sielunkumppanuus lienee juurikin sitä, että pitää rakastaan suuressa arvossa ja se näkyy toiminnan tasolla.

Ykkösmies on käyttäytynyt monella tavalla epäkunnioittavasti jo suhteen alkuaikoina. Puuman perseily tuli pitkän matkan päästä jälkijunassa vastineena Ykkösmiehen halveeraaville sanoille ja teoille. Hei se oli vaan ehdotus ja oma mielipide en näe miksi syytä lytätä toinen? Tuliko edes mieleen että fetissit saattaa olla the thing jolla ihminen saattaa toteuttaa itseään ja fetissit ei ole mikään sairaus?

Voisin ihan rehellisesti väittää että suurin ongelma ihmisille on avoimuus, pelkäävät asettaa itsensä alttiiksi koska riski on siinä tulla satutetuksi henkisesti. En jaksa enempää kommentoida, alkaa mennä suoli24 henkiseksi. Aidosti kiinnostaa kirjoittajan oma mielipide, ja mielipiteitä esittäessään jokainen altistaa itsensä kritiikille.

Pidän kuitenkin jokseenkin toimimattomana keinona paikata puuttuvaa keskinäistä halua ja rakkautta vaatteilla tai akrobatialla. Se sopii varmasti piristykseksi suhteeseen, jossa on jo hyvä, ehkä hieman nuupahtanut seksielämä. Jos ei kuitenkaan pohjimmiltaan juuri halua toista ihmistä ihmisenä, onko se järkevää yrittää ratkaista asiaa muilla kuin sinunkin mainitsemalla avoimuudella ja kommunikaatiolla? Mitä auttaa kauniit alusvaatteet, jos ei halua kohdata niiden sisällä olevaa ihmistä?

Fetissit ovat etupäässä elämää piristäviä asioita, enkä missään maininnut niitä tai väittänyt niitä sairauksiksi.

Jotkut varmasti haluavatkin elää seksuaalielämäänsä täysin fetissien kautta, mutta tuskin kukaan niin, etteikö se olisi molemminpuolinen, yhdessä suullisesti sovittu tapa elää. Harvalle fetissin toteuttaminen on kuitenkaan ainoa tai edes tärkein muoto elää seksielämäänsä. Sitä paitsi suosittelen ihmisille noin niin kuin yleisesti varsin lämpimästi panoakrobatiaa, kaikenlaisia vaatteita, nakuilua, fetissien etsintää ja kokeilua, omien rajojen testaamista, tantraseksiä ja puskapanoja, mutta en vain usko, että millään näistä voi korjata ihmissuhteessa muuten olevia ongelmia.

Sinä et voi sitä tietää, sinä et elä siinä suhteessa, sinä et koe sitä. Luet vaan, tulkitset sen miten haluat, seuraat lähinnä sivusta ja annat neuvoja.

Se on ihan fine kunhan tiedostat että näin se vaan on. Et voi asialle sen enempää. Ihmisten täytyy saada tehdä virheitä jotta oppivat ymmärtämään itseään paremmin. Joskus se pieni piriste laukaisee sen tilanteen ja saa ihmiset puhumaan, näitäkin olen nähnyt ja kuullut.

Älä tuomitse kaikkea niin suoralta kädeltä. Kysymykseni viittasi nimimerkki Biatchin kommenttiin, jossa hän esitti osittain miehensä? En viitannut Puumaan, vaikka hänen tontillaan pyörimmekin. Mielipiteeni kerroin enemmän yleisesti kuin Puuman tilanteeseen liittyen.

Puumahan kommentoi itsekin juuri tätä aihetta muutamaa kommenttia alempana. Rauhaa ja kaikkea hyvää sinnekin vaan. Tämä keskustelun sivujuonne tuo tuskin omalta osaltani mitään uusia näkökulmia asiaan. Tietääkseni useimmat pehmopornot on tehty kaupallisesti mm. Emmanuelle Venetsiassa, ranskalainen ysäriporno, Rietas Orkidea. Haittaako minua se että mieheni katselee kaupallista pornoa? Niin ei, kunhan hän ei tee sitä esim syyllistämis merkeissä tiedättehän ne miehet jotka katselee pornoa vieressäsi kun vetoat siihen että on ollut raskas päivä ja sitten ruikkii spermat verhoihisi.

Minä näen nuo pienet temput lähinnä panostuksena suhteeseen valikoin päälleni sellaista mistä itse pidän, se mikä yleensä kiihottaa itseään, kiihottaa myös miestä koska hän kiihottuu kuitenkin minun kiihottumisestani , ihan samalla tapaa on tosi kivaa että mies yllättää laittamalla vähän parempaa ylle silloin tällöin.

Mitä muuten oma kumppanisi sanoo asiasta? Minusta oli loukkaavaa että käytit termiä "nuupahtanut seksielämä" vain siksi että satumme olemaan seksuaalisia henkilöitä. Meillä menee 30kondomia kuukaudessa, you do the math, persaukisia oltaisi ilman töitä. D Ei se määrä, vaan se laatu mutta sanotaanko näin että olen onnellinen että olen törmännyt vihdoinkin mieheen jolla on yhtä korkea libido kuin itselläni. Ai niin, en tule käyttämään Biatch nikkiäni kun sisäänkirjautuminen takkuaa.

Been there, done that, got the t-shirt Eipä ole stimuloinut uusintaan. Mitä sä sanoit siihen? Mä olen jotenkin edellisistä suhteista oppinut havahtumaan tommosiin kommentteihin samantien ja vetämään heti pelin poikki.

Me ollaan aina puhuttu toisillemme kiltisti ja kunnioitettavasti, ei muuteta sitä nyt. Ja mun puuttuminen on toiminut, mies on havahtunut ja lopettanut siihen.

Mä en itseasiassa edes "vaadi" että saisin joka yhdynnässä orgasmin; joskus on kiva vaan nähdä toisen nauttivan, eli se ei edes ole mulle semmoinen asia, että sen toiselle soisin vasta sen jälkeen kun sen itse olen saavuttanut. Mutta jos kategorisesti pitää jättää tulematta sen pelossa, ettei toinen sitten enää tule, niin on jotain kyllä pielessä. Ei kovin suuresta rakkaudesta sitten kuitenkaan taida olla kyse vaikka muilla elämän osa-aluilla siltä tuntuisikin..

Onko tää taas tätä "Väsyneet AV-mammailijat katsoneet liikaa Disney-propagandaa"-porukkaa vai miten voi olla vaikeaa tajuta, ettei se rakastuminen aina tarkoita, että ihastuskikatellaan kuin kiimaiset teinit puiston penkillä? Tämän luettuani tein päätöksen, että ikinä en tule enää mieheltä seksiä kärttämään.

Kyllä - ulkonäköä on haukuttu ja pakkeja annettu. Mun korvaan tuo kuulostaa pahalta, mutta ei yhtään niin pahalta, kuin joidenkin kommentoijien mielestä.

Itse en esimerkiksi löydä tuosta mitään naisvihaa. Vai onko ykkösmies ihan suoraan syyttänyt orgasmin saamisesta ja pyytänyt olemaan saamatta? Minusta on nimittäin ihan ok sanoa ääneen mahdollinen syy kliimaksin puuttumiseen ja pidän myös hyvin mahdollisena että nainen on hyvin kiihottuneena niin märkä, ettei yhdyntä tunnu tarpeeksi.

Seurauksena ei kuitenkaan pitäisi olla vaatimus orgasmittomuuteen. En myöskään tuomitsisi miestä yhden humalaisen painokommentin takia, vaikka se toki onkin todella ajattelemattomasti sanottu. Ja puuman aiempaan kommenttiin viitaten meillä ainakin käydään useinkin vessassa juuri ennen seksiä, enkä pidä sitäkään mitenkään torjumisena. Ehdottomasti pahimmalta kuulostaa ykkösmiehen lankeaminen pettämiseen jo noin varhaisessa vaiheessa suhdetta ja puuman muutama vuosi myöhemmin , sillä se kertoo mielestäni jo huonoa seksielämää tai yksittäisiä kommentteja vakavammista parisuhteen ongelmista.

Alaston sunnuntai kuulostaa muuten hauskalta tavalta, sitä voisi kokeilla omaankin suhteeseen. Ja juu, yhdessä tosiaan ollaan edelleen, eli se kännikommentti on anteeksiannettu unohtaa vaan en voi, valitettavasti. Kyllä vessassa voi käydä, mutta tässä tapauksessa oltiin koko päivä tai lähinnä minä olin lähetelty tuhmia viestejä, joissa kerroin, mitä on ns.

Ja olisihan se voinut sanoa myös että "näytät ihanalta, käyn vain äkkiä vessassa ensin" vs. Sitten se on vaan asennon vaihtoa, jalat ristiin miehen rintakehää vasten tai vaikka takaapäin. Sentään miehesi ei huutele minkä väristä kakkaa hän puskee sisältään. Aika jännä, että olen saanut aiemmista postauksista sellaisen kuvan, että suhteenne on melkein täydellinen jos seksiä ei lasketa , kun olet halunnut suhteeseen jäädä.

Joo, ymmärrän, että tuot tässä postauksessa vain huonot puolet esille, mutta minä en tuollaiseen suhteeseen jäisi vaikka seksielämä olisi täydellistä! Varsinainen sielunkumppani, kun haukkuu ulkonäköä, pettää, syyttää toista siitä, ettei seksi onnistu jne. Minä en kyllä ihmettelisi, että seksin kanssa on ongelmia, kun jo parisuhteessa on selkeästi suuria ongelmia ollut jo alusta lähtien.

Ansaitsisit paljon paremman miehen! Hienoa kuitenkin, että pääsitte yhteisymmärrykseen avoimesta suhteesta. Tuo vuoden yhdessäolon jälkeen heitetty kommentti.

Oltuamme yhdessä pari vuotta olen itse sanonut omalle puolisolleni hänen painostaan myös aika lailla tökerösti paha sammakko, jota en mene tässä toistamaan, mutta tarkoitus oli eri kuin miten se suusta pääsi. Mies oli lihonut aika lailla ja urheilullinen kroppa oli muuttunut mahakkaaksi ja kaikki lihakset rasvan alla piilossa. Häntä se satutti pahasti, eikä suhteemme ole koskaan toipunut entiselleen. Enkä tiedä, miten tuota sanottua saisi korjattua. Anteeksipyynnöt nyt eivät ole ainakaan auttaneet.

Mulla pari viimeisintä suhdetta on kaatuneet juuri seksittömyyteen ja niiden heijastamiin muihin ongelmiin. Mun olisi pitänyt syttyä sekunissa ja olla valmiina märkänä. Molemmissa suhteissa mua ei kuunneltu sängyssä. Ei silloin kun halusin itse seksiä tai silloin kun yritin selittää mitä itse haluaisin. Toisessa suhteessa mies lihoi ja vaikka kuinka yritin muistuttaa ettei painolla ole mitään merkitystä, saattoi se johtaa siihen että suhteesta katosi hyväily kokonaan.

Aloin itsekkin välttää koskettelua, koska pelkäsin sen aina johtavan seksiin; ensin katosi esileikki joka otti todella koville ja muutaman kerran jopa itkin seksin aikana kun en olisi jaksanut enää olla vaan panopuuna jota ei edes kosketella. Mutta ehkä ne suhteet olisivat kestäneet paremmin jos arki olisi toiminut, enkä olisi kadottanut molempia tietokoneelle.

Yksin olen ollut huomattavasti onnellisempi ja yhden yön jutut ovat parantaneet omaa suhtautumista kehoonikin. Oma suhtautuminen seksiinkin on muuttunut. Jos arki sujuu niin tuskin laittaisin pahakseni, että partneri tai minä haettaisiin seksiä suhteen ulkopuolella. Mulla oli juuri tätä samaa ongelmaa kanssa viimeisimmässä pitkässä suhteessa.

... Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Naiset ja miehet kirjoittakaa mielipiteenne. No, niillä eväillä mennään mitä on saatu. Konduktööri hyvä, sinä taidat olla sopiva omaan junaasi. Pienet rinnat ovat rumat, ei pääse mihinkään, toisaalta todella isotkaan eivät hyviä ole. Herra "asiallisella" on siis pieni.

Homo thai hierontaa tampere iso mies

Jalka homoseksuaaliseen fetissi seksisuhde